Väsby först ut med mobil återvinningscentral

Den 5 november invigdes Väsbys mobila återvinningscentral av Ali Kashefi (S), ordförande i teknik- och fastighetsutskottet. Väsby är först ut när SÖRAB börjar rulla ut sina mobila återvinningscentraler. Det var många besökare som kom förbi under invigningen och både uppskattade centralen och bad om mer information.

– Upplands Väsby är en föregångskommun när det gäller miljöarbetet, därför är det glädjande för mig att kunna inviga SÖRABs mobila återvinningscentral. Vårt mål är att vara den miljöbästa kommunen och genom att alla i kommunen hjälps åt att källsortera och återbruka kan vi nå detta mål, säger Ali Kashefi, ordförande i teknik- och fastighetsutskottet.

Under testperioden som pågår från 2 november 2015 till 25 april 2016 kommer den mobila återvinningscentralen att vara på plats i centrala Upplands Väsby varannan vecka vid helgfria måndagar. Där kan hushåll från hela Väsby lämna sitt grovavfall.

Återvinningscentralen kommer att vara på plats på Torget, vid södra entrén till Väsby Centrum på måndagar kl 16.30 – 19.30 följande datum:

  • 2 november
  • 16 november
  • 30 november
  • 14 december
facebook Twitter Email